XPG Emix H30 review - un pachet complet

La prima vedere

XPG Emix H30 si amplificatorul Solox F30 vin intr-un pachet colosal, care include castile, amp-ul, si un stand din aluminiu. Evident totul este incapsulat in burete pentru a crea o prima impresie pe cat se poate de placuta.

Pachetul mai include si o husa dintr-o plasa sintetica pentru portabilitate. Husa este dintr-un material destul de decent, desi nu foarte protector la cazaturi, si mai include un buzunar aditional pentru amplificator si cabluri.

Daca prima impresie conteaza, XPG Emix H30 cu siguranta nu dezamageste.

Cupe

O pereche de difuzoare de 53mm sunt atasate unui cadru de aluminiu care este gazduit in cupele circulare din plastic.

XPG MXH30 Cups

Cupele sunt destul de masive si ar trebui sa acopere majoritatea urechilor (desi sunt complet circulare). De asemenea, o pereche de LED-uri rosii, ilumineaza grill-ul exterior pentru a ne aminti de faptul ca Emix sunt casti de gaming. Desi pe pachet spune ca Emix H30 ar putea fi considerate portabile - considerand cat de voluminoase sunt acestea pe cap si grosimea cablului inclus - este foarte dificil sa le conectezi la o sursa mobila precum un telefon si sa le iei pe drum.

XPG MXH30 Cushions

Pernitele din piele proteica sunt detasabile si pot fi relativ usor inlocuite. Pentru o pozitionare mai stabila, acestea sunt prinse de un inel din plastic, ce faciliteaza atasarea si detasarea la cupa fara nici un fel de efort. 

Headband

Headband-ul este in stil suspendat, similar cu cel folosit de SteelSeries Siberia. Barele metalice sunt din aluminiu, iar firele ce sustin buretele ce intra in contact cu capul, sunt la randul lor metalice si destul de bine tensionate.

XPG MXH30 Headband

Cu acestea fiind spuse, headband-ul nu exercita nici un fel de presiune asupra urechilor / capului. Pe de o parte, perechea este relativ comfortabil, mai ales ca nu este foarte grea, dar pe de alta parte, nu prea sta bine pe cap, si este posibil sa cada la aproape orice fel de miscare.

Microfon

In cele din urma, Emix beneficiaza de un microfon unidirectional, detasabil. Acesta este destul de decent, desi nu pot spune ca este extraordinar. Constructia este destul de solida, iar sunetul prinde vocea cu acuratete si izoleaza sunetul relativ bine. Cu acestea fiind spuse, nu este nici cel mai bun microfon intalnit pe o pereche de casti. Sunetul capturat este putin ascutit si metalic, si este distorsionat destul de usor la volum mai mare.

XPG MXH30 Microphone

De exemplu, microfonul detasabil din HyperX Cloud II este similar, desi acela este un pic mai capabil, cu un sunet mai cald si mai putine distorsiuni.

Cablu

Emix poate fi atasat folosind prin USB folosind amplificatorul 7.1 Solox F30 sau direct cu jack-ul de 3.5mm. Versiunea prin USB beneficiaza de cateva bonusuri, mai exact: virtualizarea 7.1, cateva equalize-re predefinite si un switch dintre casti si boxe.

XPG MXH30 Cable

Amplificator

Alaturi de Emix H30, XPG a inclus amplificatorul Solox F30, care are un design ce completeaza suportul metalic - fata de care se prinde prin intermediul unor magneti la baza. Acesta nu este construit din metal, ci mai degraba din plastic, dar chiar si asa constructia sa este destul de solida. 

Conexiunea este facilitate printr-un cablu mini-USB invelit in nylon, care se termina in doi conectori USB. Desigur, datorita faptului ca acesta ocupa doua slot-uri USB amp-ul mai include si un hub USB cu trei port-uri. F30 beneficiaza mufe audio pentru H30 (microfon si casti), si o mufa separata pentru boxe. 

XPG MXH30 Amplifier

Ca interfete, F30 include un potentiometru pentru volum, un puton pentru sunet surround, un buton pentru trecerea printre cele 4 profile pre-stabilite in EQ (Game, Movie, Vocal, Music), un buton Mute pentru microfon, si un buton pentru trecerea audio-ului dintre boxe si casti.

« Prev
2/5 Next »

Cele mai citite